Återvinning

Vi hämtar det mesta i din bostad och hjäper dig med att återvinna allt från möbler, madrasser, kläder, leksaker, böcker, skidor, vitvaror, el-avfall och trädgårdsrester med mera. Det som går att förlänga livet på genom återanvändning skänker vi till Myrorna. Vissa saker klassas som farligt avfall och de får vi tyvärr inte hämta. T.ex färg, kemikalier och läkemedel. Övrigt skräp sorterar vi och lämnar på en återvinningscentral. Vi debiterar tid och transport.

Så fungerar RUT-avdraget

Våra städtjänster ger rätt till skattereduktion. Det är hushållsnära tjänster (RUT) och du som kund bara betalar 50 procent av arbetskostnaden. Skattereduktionen hanteras av oss när du får din faktura för att göra det så enkelt som möjligt för dig.

Läs mer om RUT-avdraget på skatteverket.se

Varför välja Exiso?

Först och främst vår långa erfarenhet som idag sträcker sig mer än 30 år tillbaka. En erfarenhet som gett oss god känsla för hur ett väl utfört städarbete bör levereras. Med oss kan du t.ex boka av ett städtillfälle och få timmarna i en timbank. Om du bokar av senast fyra dagar i förväg får du de avbokade timmarna tillgodo i din timbank. Dessa kan du använda längre fram för ett extra städtillfälle eller till ett urval av våra övriga tjänster som exempelvis fönsterputsning, storstädning eller hjälp med tvätten. Max timmar i banken är 20 timmar.

Kollektivavtal

Mår medarbetarna bra mår ditt hem bra!

Nöjd kundgaranti

Vår kvalitetsgaranti innebär att vi åtgärdar det du eventuellt inte är nöjd med.

Brottsregisterkontroll

Alla medarbetare kontrolleras mot brottsregistret.

Samma team

Ger hög och jämn kvalitet!

Ansvarsförsäkring

Om olyckan skulle vara framme.

Gedigen erfarenhet

Vår erfarenhet gör att vi har kunskapen för att leverera en kvalitativ städtjänst.