Hemstädning – Städfirma Exiso

Har du svårt att hinna med städningen hemma? Samlas dammet i hörnen medan du försöker få ihop allt annat i livet?

Hjälp finns! Anlita oss på Exiso för hemstädning – vi är en städfirma som skapar trivsel åt våra kunder i Norrköping och Linköping.

OBS! Glöm inte RUT-avdraget! Detta populära skatteavdrag för hushållsnära tjänster gör att vår hemstädning blir en extra prisvärd tjänst.

Hemstädning i Linköping och Norrköping med hög kvalitet

Varför inte börja med en rejäl storstädning? En utmärkt start som kan bli början på ett hemstädningsabonnemang på veckobasis. När vi storstädar kan du vara säker på att det blir riktigt rent. Våra professionella städare gör ordentligt rent på alla ytor och missar inte de där ställena som det är så lätt att missa. Vi är rutinerade städare som har gjort rent i många olika sorters hus och vet vilka utmaningar som kan finnas. Varje hem är speciellt och vi anpassar alltid vår hemstädning enligt kundens önskemål. Vi slarvar aldrig – när vi städar blir det rent på riktigt.

När du anlitar oss för hemstädning så utför vi dessa åtgärder:

Vi dammar, dammsuger och fukttorkar i alla rum. Av erfarenhet vet vi att köket och badrummet är viktiga rum i de flesta människors liv. Därför ger vi dessa rum lite extra kärlek när vi utför en hemstädning.

Vi tar dessutom även hand om fönsterputs – detta kan vi göra som en specifik tjänst eller i samband med en ordinarie hemstädning. Vi rekommenderar att man putsar fönstren minst två gånger om året – varför inte vår och höst?

På Exiso har vi lång erfarenhet av hemstädning och har hjälpt hundratals kunder i Norrköping, Linköping och hela Östergötland. Denna långa erfarenhet av alla typer av städjobb har gett oss en god känsla för hur ett städarbete ska genomföras.

Hemstädning Linköping – därför ska du välja oss

  • Våra medarbetare har kollektivavtal. Trygga medarbetare som trivs ger alltid ett bättre städresultat.
  • Vi erbjuder nöjd kund-garanti som innebär att vi åtgärdar eventuella fel omedelbart. Vår hemstädning utförs efter noga utarbetade checklistor som kontrolleras av arbetsledare.
  • För din trygghets skull så kontrollerar vi alla våra medarbetare. När det gäller nycklar, portkoder och eventuella larm så har vi ett väl utvecklat arbetssätt. Du ska kunna lita på oss när vi är i ditt hem! Vi är givetvis ansvarsförsäkrade också i fall olyckan mot förmodan skulle vara framme.
  • Vi försöker i så hög grad som möjligt se till att samma städare kommer hem till dig. På det sättet skapar vi en kontinuitet och en jämnhet i städresultatet. Inte minst äldre kunder brukar uppskatta att samma städare kommer vid varje tillfälle. Anlitar du oss som din städfirma i Linköping eller Norrköping så kan du känna dig trygg och säker!
  • Vi arbetar alltid med miljön i fokus och använder endast miljövänliga rengöringsmedel och återvinner våra städmaterial.

En städfirma i Norrköping som ger dig ett enklare liv

Hur din livssituation än ser ut så är vi en städfirma som kan göra ditt liv enklare. Oavsett om du vill få bättre möjligheter att ägna dig åt fritidsintressen eller få mer tid med barnen så kan vi ta hand om din hemstädning. Kontakta oss redan idag så bestämmer vi hur din städtjänst ska se ut. Vilken tidpunkt passar bäst, och vilken omfattning behöver du få avlastning med din hemstädning – en gång i veckan, varannan vecka eller en gång i månaden? Behöver du någon tilläggstjänst som fönsterputs, mattvätt eller hjälp med återvinningen så åtgärdar vi det också.

När detta är klart tar vi hand om resten – vi gör alltid det som avtalats och är måna om att du ska få den hjälp du behöver i hemmet. Vi är punktliga, kommer alltid i tid och utför alltid arbetet på avtalad tid. Om du anlitar oss för hemstädning så kommer du att ha en välstädad bostad att längta hem till.

Tre frågor och svar om hemstädning

Vilka passar hemstädning bäst?
Alla tänkbara personer, men vanliga kunder är barnfamiljer där föräldrarna är mitt i karriären och har svårt att få tiden att räcka till. Även pensionärer som har svårt att få orken att räcka till brukar uppskatta att ta hjälp av vår städfirma. Men den gemensamma nämnaren för våra kunder är kunder som har svårt att få tiden och orken att räcka till.

Hur fungerar det vid första städtillfället?
Vi rekommenderar att du startar med en storstädning om du inte anlitat en städfirma tidigare. Har du möjlighet att möta upp oss hemma första gången så är det perfekt, då kan du gå igenom allt öga mot öga med vår personal.

Hur kommer vi överens exakt vad som ska ingå en hemstädning?
Vi är flexibla och öppna tar gärna emot specifika instruktioner. Har du önskemål utöver standardtjänsterna så kan du skriva in det i formuläret så gör vi det om möjlighet finns. Det är aldrig fel att fråga!

Välkommen att kontakta oss för en kompetent hemstädning. Låt Exiso bli din städfirma i Norrköping och Linköping!

Varför välja Exiso?

Först och främst vår långa erfarenhet som idag sträcker sig mer än 30 år tillbaka. En erfarenhet som gett oss god känsla för hur ett väl utfört städarbete bör levereras. Med oss kan du t.ex boka av ett städtillfälle och få timmarna i en timbank. Om du bokar av senast fyra dagar i förväg får du de avbokade timmarna tillgodo i din timbank. Dessa kan du använda längre fram för ett extra städtillfälle eller till ett urval av våra övriga tjänster som exempelvis fönsterputsning, storstädning eller hjälp med tvätten. Max timmar i banken är 20 timmar.

Kollektivavtal

Mår medarbetarna bra mår ditt hem bra!

Nöjd kundgaranti

Vår kvalitetsgaranti innebär att vi åtgärdar det du eventuellt inte är nöjd med.

Brottsregisterkontroll

Alla medarbetare kontrolleras mot brottsregistret.

Samma team

Ger hög och jämn kvalitet!

Ansvarsförsäkring

Om olyckan skulle vara framme.

Gedigen erfarenhet

Vår erfarenhet gör att vi har kunskapen för att leverera en kvalitativ städtjänst.